Avainlippu

PadelPark Oy

PadelPark on Turun alueen suurin padeltoimija.

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys. Tiia Sucksdorff, joka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, on omien sanojensa mukaan ”padeladdikti”. Hän on valloittamassa Suomeen rantautunutta Padelia vauhdilla.

Tiia Sucksdorff, laskutus ja perintä
Tiia Sucksdorff, Padel Park

Tiian yritys hallitsee useita eri kenttiä ympäri Turkua. Pelivuoroja varataan viikoittain kymmeniä eri kentille ja maksu tapahtuu pääsääntöisesti laskulla. PadelPark ja BRANG aloitti vuoden 2020 alussa yhteistyön saatavienhallinnan suhteen. BRANGin asiakaslähtöinen laskutuspalvelu on auttanut kiireistä yrittäjää laskujen maksuvalvonnan suhteen, automatisoimalla laskujen lähetykset ja suoritusten kohdistukset reskontrassa. Laskut tehdään ajanvarausjärjestelmään, josta BRANG noutaa laskut ja lähettää ne PadelParkin asiakkaille, asiakkaan valitsemalla tavalla.

BRANGin asiantuntemus ja tekniikka tukee jatkossa PadelParkin kasvua ja tuo varmuutta kassaan.

BRANG pitää nyt huolen siitä, että asiakkaat saavat laskunsa ajoissa. Yrittäjän ei enää itse tarvitse käyttää aikaa laskusaatavien seurantaan, koska se on automatisoitu BRANGin maksuvalvonnan avulla. Ennen BRANGia ei PadelParkilla ollut myyntireskontraa sähköisenä, joten yrittäjän piti itse seurata laskuja manuaalisesti, tarkastamalla suoritukset tiliotteilta ja merkata laskut maksetuksi omassa Excel taulukossaan.

Tämän lisäksi yrittäjä joutui toistuvasti perimään erääntyneitä laskuja, joka puolestaan vaati aikaa ja energiaa yrityksen muun toiminnan kehittämiseltä. BRANGin myyntireskontra ja maksuseuranta on ollut suuri askel eteenpäin nykyaikaisen laskutuksen pariin.

PadelParkille toteutettu ratkaisu on räätälöity saatavienhallinnan kokonaisuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Teknillinen toteutus tehtiin yhteistyössä ajanvarausjärjestelmän toimittajan kanssa, jonka piiriin BRANGin palvelut kytkettiin.

Pääset tutustumaan Padelin kiehtovaan lajiin tästä!

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.