Avainlippu

BRANG – ja yrityksesi talousasiat ovat hyvissä käsissä

15.4.2020

Askel reilusti eteenpäin, laskutus ja perintä

“BRANGin tarjoama palvelu on tuonut yritykseemme taloudellista joustavuutta: rahaliikenteemme toimii paremmin, saamme rahat helpommin sisälle ja myös selkeät raportit liikenteestä. Erityisen ilahduttavaa on ollut se aika, joka on nyt vapautunut muuhun tekemiseen.”

Näin luonnehtii yrittäjä Ted Wallin yhteistyötään BRANGin kanssa.

Turkulainen laskutus- ja perintätoimisto BRANG palvelee kaikenkokoisia yrityksiä. BRANG neuvoo ja ohjaa asiakkaitaan kattavasti laskutukseen, maksujärjestelyihin, maksuvalvontaan sekä perintään liittyvissä kysymyksissä.
Yhteistyö BRANGin kanssa takaa sen, että yrityksen talousasiat ovat hyvissä käsissä.

Miksi valita BRANG?

Osaaminen. Olemme täysin kotimainen yritys, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin, eli huolehdimme puolestasi yrityksesi laskutus- ja reskontrapalveluista sekä perintäpalveluista. Meidän brangilaisten tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla liiketoimintasi sujuu: saat suorituksia laskuillesi ja asiakkaasi pystyy ne maksamaan.

Asiakaslähtöisyys. Saat meihin yhteyden aina: vastaamme puheluihin keskimäärin alle kymmenessä sekunnissa. Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, chatin avulla tai vaikkapa kirjeitse. Käytössämme on myös maksupalveluportaali BRANG Luotsi, jossa voi maksaa laskuja ja tehdä tai ehdottaa muutoksia maksujärjestelyihin.

Helppokäyttöisyys. Olemme teknisesti edelläkävijä, ja käytössämme on moderni järjestelmä, joka on kehitetty myyntilaskujen elinkaaripalveluita varten. Pystymme integroitumaan kaikkiin suosituimpiin laskutusjärjestelmiin, ja olemme sekä Procountor että Netvisor -laskutusohjelmien kumppani. Pienemmille asiakkaillemme meillä on oma, maksuton BRANG laskutusohjelma.

Nopeus. Asiakkaaksemme pääset yleensä jo päivässä, eikä asiakkuuden aloittamisesta tule yritykselle lisätyötä. Emme sido asiakkaitamme kuukausisopimuksilla tai peri kiinteitä kuukausimaksuja. Asiakkaamme voivat olla käyttämättä palveluita tai irtisanoa sopimuksen koska tahansa.

Luotettavuus. Tärkein toimintaamme ohjaava arvo on luotettavuus, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme ja asiakassuhteissamme. Luotettavuus on asia, jonka vuoksi asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät. Olemme Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja toimitusjohtajamme Mona Haataja on liiton hallituksen jäsen. Liiketoimintajohtajamme Arto Kallio on Turun yrittäjien puheenjohtaja.

BRANG on valtakunnallinen yritys, jolla on asiakkaita eri puolilta Suomea aina Hangosta Inariin. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Porissa. Ota yhteyttä – me autamme sinua!

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.