Avainlippu

Kaikki laskutukseen liittyvä kerralla kuntoon.

Laskutuspalvelu käyttöön 48 tunnissa

BRANGin laskutuspalvelu on fiksu ja kovasti tykätty tapa järjestää yrityksen laskutus. Kokonaisuus muokataan tarpeesi mukaan, mutta halutessasi huolehdimme kaikista laskutustoimenpiteistä alusta loppuun.

 • Laskujen lähetys sähköisesti tai postitse
 • Sopimuslaskutus (esimerkiksi vuokriin ja jäsenyyksiin)
 • Maksuvalvonta
 • Maksuhuomautukset
 • Avoimien saatavien siirto perintään

Asiakkaaksemme pääset yleensä jo päivässä, eikä asiakkuuden aloittamisesta tule lisätyötä. Emme sido sinua kuukausisopimuksilla tai peri kiinteitä kuukausimaksuja.

Mikä parasta, laskutuspalvelu voidaan liittää osaksi suosituimpia taloushallinnon ohjelmistoja, joten käyttöönotto onnistuu helposti.

Laskutuspalvelu
Asiakaspalvelu

Asiakassuhteita vaalivaa perintää

Miten pitää huoli yrityksen saatavista ilman että suututtaa asiakasta? Moni vierastaa perintää ja pelkää maksumuistutuksen tai huomautuksen vaarantavan yhteistyön. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse tätä murehtia.

Vaalimme aina asiakassuhteitasi ja toimimme kaikissa tilanteissa päättäväisesti mutta inhimillisesti ja ratkaisukeskeisesti. Saatavista huolen pitäminen kertoo, että arvostat omaa työtäsi. Ota reippaasti yhteyttä ja laitetaan tämäkin asia kerralla kuntoon.

  Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

  Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

  Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.

  Avainlippu

  BRANGin sydän on 100% suomalainen

  Meille myönnetty Avainlippu-merkki tukee saumattomasti perusarvojanne, joita ovat suomalainen työ, vastuullisuus sekä reilu ja läpinäkyvä palvelu. Luotettavasta ja laadukkaasta palvelusta kertova Avainlippu-merkki on asia, josta koko henkilöstömme on ylpeä.

  Meille suomalainen työ on sydämen asia!

  Maksuton laskutusohjelmisto

  Asiakkaanamme saat käyttöösi helppokäyttöisen ja täysin maksuttoman laskutusohjelmiston. Erityisesti suosittelemme ohjelmistomme käyttöönottoa, jos yrityksesi laskut tehdään vielä excelissä tai vastaavassa ohjelmassa. Kysy lisää myynnistämme!

  Laskutuspalvelu, laskutus ja perintä

  BRANG Ostolaskupalvelu

  BRANG Ostolaskupalvelu huolehtii ostolaskutuksen prosessista kokonaisuudessaan. Hoidamme puolestasi ostolaskujen vastaanoton, sähköisen hyväksymisrutiinin ja maksatuksen eri pankkeihin sekä tarvittaessa ostolaskujen ja muiden dokumenttien skannauksen.

  Ostolaskupalvelu säästää merkittävästi omaa aikaasi ja voit keskittää yrityksen resurssit ydintoimintojen tekemiseen ja kehittämiseen.

  Palvelun käyttöönotto on helppoa ja käytöstä tulee nopeasti osa nykyistä sujuvampaa arkea. Ostolaskupalvelumme on suunnattu etenkin PK-yritysten käyttöön, mutta se soveltuu kaiken kokoisille yrityksille. Kysy siis rohkeasti lisätietoja!

  Lue mitä meistä sanotaan

  Kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin.

  photo_2024-05-02_10-41-17

  Hanna-Maria Ojala

  myyntipäällikkö

  hanna-maria.ojala@brang.fi
  040 5830 754

  laskutus- ja perintäpalveluiden ammattilainen

  Peter Hoffström

  myyntipäällikkö

  peter.hoffstrom@brang.fi
  040 074 4082

  petteri

  Petteri Parviainen

  myyntipäällikkö

  petteri.parviainen@brang.fi
  050 566 4407