Avainlippu

BRANG Oy aloittaa yhteistyön norjalaisen Fair Group AS:n kanssa

7.10.2020

BRANG laskutus ja perintä

BRANG ja Fair alkavat tehdä yhteistyötä pohjoismaalaisilla laskutus-, maksuvalvonta- ja perintämarkkinoilla. BRANG palvelee jatkossa Fairin suomalaisia asiakkaita ja Fair puolestaan BRANGin norjalaisia asiakkaita.

Yhteistyöllä tavoitellaan markkinaosuutta myös Ruotsin markkinoilta. BRANGin ja Fairin uuden yhteispalvelutarjoaman myötä pohjoismaalaisten konsernien laskutus-, maksuvalvonta- ja perintäasiat helpottuvat eikä jokaiseen maahan tarvita erillisiä toimistoja.

– Molempien yritysten toiminnan lähtökohtana on reiluus, suoraselkäisyys ja toiminnan täydellinen läpinäkyvyys. Toimimme neuvottelijana asiakkaidemme sekä heidän asiakkaiden välillä. Haluamme ylläpitää asiakkaidemme asiakassuhteita ja mahdollistaa molempien selviämisen vaikeista tilanteista, sanoo BRANGin liiketoimintajohtaja Arto Kallio.

BRANG ja Fair ovat molemmat vahvassa kasvun vaiheessa ja yhteistyön avulla kasvu nopeutuu entisestään.

Lisätietoja:
Arto Kallio
Partner ja liiketoimintajohtaja
BRANG Oy
+358 50 3004 417
arto.kallio@brang.fi

Christian Aandalen
Partner ja Chief Commercial Officer
Fair Group AS
+47 92419329
ca@fair.no

Lyhyesti BRANG:

Vuonna 2017 perustettu suomalainen BRANG Oy on kasvava ja moderni laskutus- ja perintätoimisto, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin. BRANGin taustalla on vahvaa ja pitkäaikaista osaamista ja omistajina omien alojensa merkittävät pioneerit: GF Money Oyj, St1 Finance Oy, Tilitoimisto Kärnä Oy ja ylin johto. Toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Porissa.

Reilusti eteenpäin.
www.brang.fi

Lyhyesti Fair:

Fair is a payment company born in the digital age. We enable our clients to make payments easier´and cheaper for their customers. The name “Fair” comes with a set of responsibilities and requirements. We will not be a company that treats you who owe money unfairly. Through new technology we help people and businesses to pay.

Reinventing collection – A digital platform for sustainable growth.

We Are Fair!
www.fair.no

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.