Avainlippu

BRANGin Peter Hoffström ja Petteri Parviainen
Business Festivaleilla 9.4.2024

Myyntipäällikkömme Peter Hoffström ja Petteri Parviainen osallistuivat Business Festival - tapahtumaan, joka järjestettiin Tampereella 9.4.2024.

Molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että tapahtuma oli hyvin järjestetty ja se toi paljon uusia kontakteja sekä ainutkertaisia kohtaamisia.

business

Miksi Brang?

Alan parasta palvelua- sekä sinulle että sinun asiakkaillesi.

BRANG on 100 % kotimaisessa omistuksessa ja meillä on täysin suomalainen johto.

Luotettavuus näkyy kaikessa toiminnassamme ja asiakassuhteissamme.  Se on myös usein asia, jonka vuoksi asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät.

Huomioimme toiminnassamme vastuullisuuden ja tuemme esimerkiksi työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Vastuullisena toimijana olemme sitoutuneet noudattamaan perintälain lisäksi hyvää perintätapaa. Toimintatapamme onkin erittäin tehokasta ja ratkaisukeskeistä, ja tästä saamme paljon kiitosta asiakkailtamme.

Palveluillemme on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisuudestamme. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, mutta se on myös vahvasti vastuullisuutta viestivä tunnus. Kuten kaikki muutkin Avainlippu-yritykset, mekin olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuusperiaatteisiin.

 

Yksi tärkeimmistä BRANGin ominaisuuksista on asiakaspalvelun tehokkuus, laatu ja ystävällisyys. Toimintamme kulmakivenä on ajatus, että meidän asiakkaillamme on asiakkaita, joiden on myös voitava hyvin. Tavoitteena on, että asiakassuhde asiakkaamme ja heidän asiakkaidensa välillä jatkuu mahdollisesta perinnästä huolimatta hyvässä hengessä myös jatkossa.

Meihin voi olla vaivattomasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme kaikkiin puheluihin keskimäärin 10 sekunnissa ja annamme mielellämme neuvoja ja tukea ongelmatilanteissa vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella.

Avainasemassa ovat neuvottelun ja yhteistyön lisäksi laadukas asiakaspalvelu sekä toimeksiantajan että velallisasiakkaan suuntaan.  Asiakaspalvelussa kiinnitämme erityisesti huomiota yksityiskohtiin.

 

 

Haluatko lisätietoja laskutus- tai perintäpalvelustamme?

 

Ole rohkeasti yhteydessä:

Peter Hoffström myyntipäällikkö peter.hoffstrom@brang.fi , puh 0400 744 082

Petteri Parviainen myyntipäällikkö  petteri.parviainen@brang.fi, puh 050 566 4407

Karri Inkinen toimitusjohtaja karri.inkinen@brang.fi, puh 040 214 0601

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.