Avainlippu

Liiku + auta -haaste antoi uutta energiaa ja hyvää mieltä

15.9.2021

perintäkäsittelijä, laskutuksen ammattilainen

Me BRANGilaiset olemme keväästä alkaen olleet mukana Mentor Gymin ”Liiku + auta”- kampanjassa, jonka avulla kerätään lahjoituksia Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten- ja nuorten syöpä- ja veritaudit osaston toimintaan. Osallistujat pääsivät kuntotestiin ja saivat räätälöidyt liikunta- ja ruokailuohjeet sekä viikoittaiset liikuntatavoitteet kuntotasonsa mukaan.

Lisäksi meillä on ollut BRANGin oma henkilökunnan kilpailu siitä, kuka kerää eniten liikuntasuorituksia. Tämän kilpailun ja sen myötä kahvakuulan voitti Kati!

Kati: ” On ollut mahtavaa olla mukana Liiku + auta -haasteessa. Hienoa, että yrityksemme satsaa työntekijöiden hyvinvointiin ja voimme omalla panostuksella auttaa sairaita lapsia!

Liikunta tuo minulle puhtia arkeen ja se saa minut voimaan paremmin. Haasteen aikana lisäsin liikuntaa, vaikka aiemminkin treenasin aktiivisesti. Kampanjan myötä tehdyt kuntotestit ja liikuntaohjeet olivat iso apu treenaamiseen. Motivaatio treenaamiseen tuli myös haasteen hyväntekeväisyys osiosta ja lisäsi vielä entisestään treeni-intoa.

Kampanjan aikana tein paljon kotitreenejä ja lisäsin myös aerobisen liikunnan määrää lihaskuntoharjoitusten rinnalle. Sain hyvät ohjeet Mentorilta ja viikko-ohjelman, jossa oli treenit hyvin merkattu oman kuntotason mukaan. Kävin myös kuukauden ajan Mentorissa kokeilemassa ohjattuja tunteja ja tutustumassa heidän saliinsa.

Olen iloinen, kun voitin myös meidän BRANGin oman kilpailun. Odotan innolla kahvakuulan saapumista, jotta saan taas uutta puhtia kotitreeniin!”

 

Lisää Liiku + auta -kampanjasta voit lukea http://16viikkoa.fi/.

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.