Avainlippu

Satakunnan Aluetaksi ja BRANG yhteistyöhön

27.11.2020

Satakunnan aluetaksi, asiakaskokemus

Satakunnan Aluetaksi Oy on paikallinen, vuonna 1993 perustettu porilaisten, raumalaisten ja ulvilalaisten taksiautoilijoiden omistama taksien tilauksia välittävä yritys. Tilauksia välitetään tällä hetkellä Satakunnan alueella noin 150 autoon. Satakunnan Aluetaksin toimiston henkilökuntaan kuuluu yhteensä 16 iloista ja palveluhenkistä kyydinvälittäjää, toimistoesimies Salla Härmä sekä tekniikasta huolehtivat asiantuntijat Heikki Hyvönen ja Jussi Teeri. Tehtävänämme on järjestää asiakkaillemme turvallinen ja luotettava taksi sovittuun paikkaan ja sovittuun aikaan.

Satakunnan Aluetaksista löytyy taksi erilaisiin tarpeisiin ja taksin saa tilattua helposti myös Satakunnan Aluetaksi Oy-sovelluksella sekä 02-sovelluksella. Sovelluksista saa arvion tilauksen kokonaishinnasta ja sinne voi myös määritellä mahdolliset erityisvaatimukset. Taksin sijaintia on mahdollista seurata sovelluksesta.

Satakunnan Aluetaksi ja BRANG aloitti yhteistyön lokakuussa 2020. Vanhentunut laskutusjärjestelmä vaihdettiin uudenaikaiseen tapaan laskuttaa ja samalla saatiin verkkolaskujen lähetys toimimaan sekä tehokkuutta laskutuksen hoitamiseen. BRANG Onlinen toistuvaislaskutus toi helpotusta kuukausittain samanlaisina lähetettävien laskujen tekoon ja lähetykseen. BRANG pitää nyt huolen, että asiakkaat saavat laskunsa sovitusti ja hoitaa myös maksuvalvonnan yrityksen puolesta.”

”Satakunnan Aluetaksi Oy:n puolesta on ilo todeta, että palvelun käyttöönotto oli erittäin sujuvaa. Opastusta ja perehdytystä saatiin tarvittava määrä. Palvelu oli miellyttävää ja todella ystävällistä. Sekä asiakassuhteesta saatiin aikaan erittäin arvostettu olo. Kysymyksiimme saimme nopeat vastaukset ja apu on ollut muutamassa minuutissa saatavilla. Ohjelma on helppo ja looginen ja siksi käyttäjäystävällinen. Kehitysideatkin otetaan avosylin vastaan. Voimme vain todeta, että tämä toimii ja koukuttaa! Olemme tyytyväisiä valintaamme.” kertoo Satakunnan Aluetaksin toimistoesimies Salla Härmä.

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.