Avainlippu

Tehden ja BRANG integroituvat saumattomasti yhteen!

10.6.2020

BRANG ja Tehden, yhteistyö

Tehden on kotimainen ja kevyt kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii
skaalautuvuutensa ansiosta niin yrittäjävetoisille mikroyrityksille kuin usean toimipisteen ketjuliikkeille. Tehdenin yli 700 asiakkaan joukossa ovat mm. Motonet ja AD VaraosaMaailma, mutta niin hinta kuin ominaisuudetkin skaalautuvat yrityksen koon ja tarpeiden mukaan.

BRANG puolestaan palvelee kaikenkokoisia yrityksiä kattavasti laskutukseen, maksujärjestelyihin, maksuvalvontaan ja perintään liittyvissä asioissa. BRANG on 100% kotimainen ja palvelee yli 400 asiakasta ympäri Suomea.

Tehden ja BRANG integroituvat nyt saumattomsti yhteen! Tehden on modulaarinen ohjelmistoratkaisu, josta kukin yritys voi rakentaa tarpeisiinsa parhaiten vastaavan, tehokkaan toiminnanohjauskokonaisuuden. BRANGin palveluista yritys voi valita tarvitsemansa palvelut käyttöönsä. Yhdessä Tehdenin ja BRANGin palvelut kattavat yritysten taloushallinnon ja toiminnanohjauksen palvelut kokonaisuudessaan.

Harkitsetko kassajärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Mietitkö, sopiiko kassajärjestelmä toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa? Ota yhteyttä Tehdenin myyntiin ja varaa maksuton kassajärjestelmän etäesittely! Yrityksesi voi tilata Tehdeniin lisättävän integraation ja valita haluamansa palvelut suoraan BRANGilta. BRANGin myynti auttaa myös eteenpäin, mikäli haluat lisätietoja mistä tahansa integraatioon liittyvässä asiassa.

Lisätietoja: Arto Kallio, arto.kallio(at)brang.fi, puh. 050 300 4417.

www.brang.fi ja www.tehden.fi.

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.