Avainlippu

Yrittäjäpäivät 2021 – vihdoin oli aika kohdata kasvotusten

27.9.2021

yrittäjät, juhla, yhteistyö

BRANG Oy:n liiketoimintajohtaja ja Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio oli mukana Jyväskylässä Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä 24. - 25.9.2021.

Arto: Mahtavat kaksi päivää Jyväskylässä! Oli todella hienoa nähdä iloisia ja onnellisia ihmisiä Yrittäjäpäivillä sekä myös Jyväskylän keskustassa, jossa oli nähtävillä sykähdyttäviä ”Valon kaupunki” teoksia. Kadut ja ravintolat olivat täynnä ja auki normaalisti. Kaikilla oli hyvä meno ja fiilis!

Yrittäjägaalan kohokohtana oli erityisesti presidentti Sauli Niinistön puhe, jonka positiivinen sanoma erityisesti palvelualojen nopeasta palautumisesta koronakriisistä, nostatti juhlatunnelmaa. Lisäksi erityisesti turkulaisten yrittäjien palkitseminen lämmitti puheenjohtaja mieltä.

Arto: Haluan onnitella kaikkia Valtakunnallisten Yrittäjäpalkintojen voittajia. Sitkeys ja usko omaan tekemiseen palkitaan. Myös innovatiivisuus ja ennakkoluulottomuus ovat kehittyvän yrittäjyyden kulmakiviä.

Koko BRANGin väkeä ilahdutti etenkin pitkäaikaisen asiakkaamme mentalisti Pete Poskiparran voitto Suomen Yrittäjien Yrittäjägaalassa, kun hänet valittiin ”Vuoden 2021 Yksinyrittäjäksi Suomessa”! Poskiparta on esiintynyt taikurina ja mentalistina yli 30 vuotta jatkuvasti itseään kehittäen ja määrätietoisesti tähdäten kansainvälisille areenoille.

Arto: Haluamme onnitella Peteä koko yrityksemme puolesta mahtavasta saavutuksesta! Arvostamme erityisesti myös Peten uudistumiskykyä ja työtä oman alansa kehittämisessä.

Onnea kaikille Valtakunnallisten Yrittäjäpalkintojen voittajille!

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.