Oppaat

Tervetuloa BRANGin opas hubiin

BRANGin ilmaiset oppaat ovat tarkoitettu helpoittamaan yrityksesi päivittäistä toimintaa. Oppaissa pääset tutustumaan uusiin neuvoihin ja kertaamaan perusasioita, jotka ovat jokaisen yrittäjän hyvä pitää mielessä! Oppaat ovat selkeästi kirjoitettuja ja helposti luettavia, jotta kaikki voivat poimia itselleen tärkeitä neuvoja jotka helpoittavat arkea!

Lataa ilmaiset oppaat täyttämällä yhteystietosi kenttään. Oppaan latauslinkki lähetetään sähköpostiisi kun olet täyttänyt tiedot.


Sähköinen laskutus ja saatavienhallinta yrityksille

BRANG on kotimainen laskutus- ja perintätoimisto, joka tarjoaa räätälöityjä saatavienhallinnan ratkaisuja PK-sektorin yrityksille.

BRANG järjesti yhteistyössä Turku Science Parkin kanssa webinaarin. Otimme webinaarin materiaalin talteen ja muokkasimme siitä oman oppaan, jonka tarkoitus on antaa yrittäjälle perustietoa sähköisestä laskutuksesta, saatavienhallinnasta sekä perinnästä. Lataa ilmainen ja helposti luettava saatavienhallinnan opas, ja tutustu miten juuri sinun yrityksesi voisi hyötyä nykyaikaisesta laskutuksesta ja samalla parantaa saatavienhallintaan liittyviä prosesseja, jotka tuo yritykselle voimakkaampaa kassavirtaa!

Yrityksen tulisi laatia selvät pelisäännöt laskusaatavien kotiuttamista varten. Hyvin hoidettu saatavienhallinta parantaa asiakaskokemusta ja tuo yritykselle varmuutta toimintaan. Se myös vähentää vältettävissä olevia luottotappioita.

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myynti@brang.fi niin otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä! Löydät myös myynnin yhteystiedot täältä.


Laskutuksen opas yrittäjälle

BRANG on kotimainen laskun elinkaaripalvelu, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja PK-sektorin yrityksille.

BRANGin laskutuksen opas yrittäjille on tarkoitus antaa jokapäiväisiä neuvoja yrityksen laskutukseen ja perintään liittyen. Lataa ilmainen ja helposti luettava laskutuksen opas, ja tutustu miten juuri sinun yrityksesi voisi modernisoida laskutukseen liittyviä prosesseja ja parantaa yrityksen kassavirtaa!

Hyvin hoidettu kassa on yrityksen ja yrittäjän voimavara, joka antaa lisää mahdollisuuksia ja neuvotteluvaraa. Vältyt varmemmin huonoilta ja äkkinäisiltä päätöksiltä, kun kassassa on riittävästi liikkumavaraa.

Yrittäjä elää usein niin vahvasti oman työnsä kautta, että laskutus, puhumattakaan muistuttamisesta tai perinnästä, jää usein toiselle sijalle. Ainainen stressi rahojen riittävyydestä tai laskuttamattomuudesta vie valtavasti energiaa ja aikaa. Lopulta se alkaa vaikuttamaan negatiivisesti yrityksen ydin­ osaamiseen, yrittäjän omaan ammattitaitoon.

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myynti@brang.fi niin otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä! Löydät myös myynnin yhteystiedot täältä.

 

    Tilaa oppaita

    Tilaa oppaamme täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Saat oppaiden latauslinkit sähköpostiisi.

    Valitsemasi oppaat

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.