Avainlippu

KiHy Turku

Palvelemme jokaista asiakasta ihmisenä, ei pelkästään potilaana

 

KiHy Turku on vuonna 2018 perustettu kiropraktiikka ja hyvinvointiklinikka, jonka tavoitteena ei ole ainoastaan kivuton, vaan myös hyvinvoiva ihminen. KiHy Turku tarjoaa monipuolisia palveluita kuten osteopatiaa, fysioterapiaa, hierontaa ja naprapatiaa kiropraktiikan lisäksi.

KiHy Turku, Jussi Järvinen
KiHy Turku, Jussi Järvinen

KiHy Turun tarina alkoi, kun yrittäjä Jussi Järvinen valmistui University of South Wales -yliopistosta 2018 ja perusti Turkuun toimipisteen KiHy Jyväskylän vastaanoton jatkeeksi. Nyt 3,5 vuoden jälkeen tuskin voidaan enää puhua haarakonttorista, koska KiHy Turku on tänä aikana kasvanut merkittävästi ja löytänyt oman asiakaskuntansa turkulaisista.

”Heti vuonna 2018 perustamisen jälkeen alkoi korona-aika, joka on ymmärrettävästi lähikontaktissa toimivalle ammattilaiselle haastavaa aikaa. Koko yrityksen olemassaoloajan olemme siis toimineet hyvin haasteellisissa olosuhteissa. Nyt tilanne vaikuttaa normalisoituvan ja tämä uusi normaali onkin meille suuri etu, kun se ”normaali”, johon me olemme tottuneet, on ollut korona-aikaa”, kertoo Jussi Järvinen.

 

KiHy Turun ja BRANGin yhtyeinen tarina alkoi, kun BRANGin Arto Kallio ja KiHyn Jussi Järvinen tapasivat yhteisen tuttavan kautta: KiHy Turun taloushallinnon hoiti GOS Consulting, joka suositteli Jussille BRANGin laskutus- ja maksuvalvontapalveluita. Nyt BRANG hoitaa KiHy Turun laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän sekä näihin liittyvän asiakaspalvelun.

”Ennen BRANGin palvelua minun piti itse aina seurata laskujen maksua ja eräpäiviä sekä olla tarvittaessa itse yhteydessä asiakkaaseen maksamattomasta laskusta. Nyt voin aikaisempaan tapaan tehdä laskun vanhassa tutussa laskutusohjelmastamme ja sen jälkeen laskua ei pahemmin tarvitse miettiä. Se on helppoa.

Lisäksi seurantasivuilta on helppo katsoa laskujen tilanne ja automaattiset tilitysraportit kertovat aina mitkä laskut on sinä päivänä tulleet maksetuiksi. Tämä on kätevää, jos on esimerkiksi jokin isompi lasku, jota haluaa hieman seurata.
Jos on ollut jokin erikoisempi tapaus, olen myös saanut todella hyviä neuvoja esimerkiksi perinnästä BRANGin nimetyltä yhteyshenkilöltäni Mikael Santaselta. Artoon ja Mikaeliin saa aina yhteyden, kun tarvitsee neuvoja. Se on iso plussa palvelussa”, kuvailee Jussi.

 

KiHy Turku avaa pian uuden toimipisteen Turun keskustaan Sairashuoneenkadulle. Uudessa toimipisteessä tulee olemaan monipuoliset ja toimivat tilat kaikkiin hyvinvointipalveluihin. Tämän lisäksi KiHy Turku tarjoaa yrityskäyntejä ja käy säännöllisesti esimerkiksi BRANGin toimistorakennuksessa Kupittaan Datacityssä.

”Haluamme tarjota mahdollisuuden kunnon breikkiin työpäivän aikana. Mikrotauot työn ohessa vaikuttavat merkittävästi työn tehokkuuteen ja työntekijän hyvinvointiin. KiHy Turun tarjoamat palvelut työpaikan yhteydessä tähtäävät juuri tähän.”, kertoo Jussi Järvinen.

kiropraktikko
Kuntosali, fysioterapeutti

  Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

  Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

  Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.

  KiHy

  Kiinnostuitko KiHy Turun palveluista?

  Tästä pääset tutustumaan heihin lisää.

  KiHy Turku puh. 045 316 7224 , Artturinkatu 2 A, 20200 TURKU

   

  Kiinnostuitko BRANGin palveluista?

  Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä laskutuksesi kuntoon:

  myynti@brang.fi
  0400 609 883