Avainlippu

Oma Yrityspalvelut Oy

Yrittäjän tuki ja turva

Oma Yrityspalvelut Oy:n tarina lähti intohimosta auttaa kanssayrittäjiä. Yrittäminen on elämäntapa Oma Yrityspalvelut Oy:n perustajajäsenelle, Sanna Tammistolle, joka perusti Oma Yrityspalvelut Oy:n vuonna 2018 silloisten yrittäjäkumppanien kanssa.

Oma Yrityspalvelut Oy
Oma Yrityspalvelut Oy:n väki

Oma Yrityspalvelut Oy:llä on nykyään yli 100 tyytyväistä asiakasta, joille se tarjoa ihmisläheistä, yksilöllistä ja arkea helpottavaa tilitoimisto-, palkanlaskenta- sekä assistenttipalvelua. Lisäksi laajan verkostonsa avulla Oma Yrityspalvelut Oy pystyy suosittelemaan lähes kaiken yrityksen pyörittämiseen tarvittavan, kuten vakuutukset sekä perintäpalvelut.

Aito perintäpuhelu vakuutti BRANGin palvelusta

 

Olin tutustunut BRANGin palveluihin yhteisen tuttavan kautta jo aikaisemmin sekä suositellut omille asiakkaillemme laskutus- ja perintäpalveluita. Olin myös miettinyt palvelun käyttöönottoa itsekin. Noin 2 vuotta sitten sain BRANGilta perintäpuhelun maksamattomasta laskusta, kun oman asiakkaamme tiedoissa oli minun puhelinnumeroni ja lasku oli unohtunut maksaa. Tämän sekaannuksen johdosta pääsin kokemaan aidon BRANGin perintäpuhelun. Soittaja oli niin lämmin ja sävy niin ystävällinen, että päätin puhelun jälkeen ottaa itsekin BRANGin palvelun käyttöön: tiesin, että asiakassuhteet eivät tulisi kärsimään BRANGin perinnästä”, kertoo Sanna Tammisto.

Oma Yrityspalvelut Oy:llä on paljon laskuja kuukausittain ja niiden käsittelyyn menisi tuhottomasti aikaa. Nyt laskutus on mutkatonta ja helppoa. ”Yrittäjänä ja kahden lapsen äitiä minulla ei ole ikinä liikaa aikaa”, nauraa Sanna ja jatkaa: ”BRANG säästää aikaani eikä minun itse tarvitse koskaan miettiä myyntilaskuja. Olen aikaisemmin pitänyt etenkin perintää kiusallisena tehtävänä, koska asiakassuhteet ovat meille kaikki kaikessa ja asiakkaat tulevat läheisiksi. Kun olemme ottaneet BRANGin ulkoistetun laskutus- ja perintäpalvelun käyttöön, asiakkaat on ollut helppo ohjata olemaan yhteydessä suoraan BRANGiin. Tiedän, että myös asiakkaani saavat sieltä hyvää palvelua.

Palvelu on tuonut merkittävät hyödyt mukanaan

 

Palvelun käyttöönotto oli helppoa ja vaivatonta olemassa olevan integraation avulla. ”Kerromme yleensä asiakassuhteen alussa, että käytössämme on BRANGin palvelut, jolloin esimerkiksi mahdolliset maksumuistutukset eivät tule kenellekään yllätyksenä. Välillä päivitykset integraatioiden välillä ovat aiheuttaneet haasteita. Tällöin on erityisen tärkeää, että olemme saaneet viipymättä yhteyden BRANGin IT-henkilöstöön. Apua tarvittaessa olemme aina saaneet nopeasti kiinni oikeat ihmiset”, kuvailee Sanna.

Oma Yrityspalvelut on huomannut, että BRANGin palvelun käytöstä on myös selkeää etua rahankierron nopeuttamisessa: ennen yrityksellä oli paljon erääntyneitä laskuja, joiden määrä on huomattavasti pienentynyt palvelun käyttöönoton jälkeen. Sannan mielestä erityisen hyvä käytäntö BRANGin perinnässä on se, että he saavat suosituksen perinnän jatkotoimenpiteistä ja heiltä kysytään lupaa perinnän etenemisestä esimerkiksi oikeudelliseen perintään. BRANGin palvelut ovat yksilöllisiä ja niistä voidaan sopia laskuttavan yrityksen kanssa jopa tapauskohtaisesti.

Tulevaisuudennäkymät ovat selkeät

 

Oma Yrityspalvelut Oy aikoo tulevaisuudessakin jatkaa palveluidensa kehittämistä ja vahvistamista. Tavoitteena on henkilöstön kouluttaminen ja ammatillisen osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tietysti tuttu lämminhenkinen ja asiantunteva palvelu asiakkaille. ”Olen todella ylpeä tästä meidän ihanasta porukastamme”, hymyilee Sanna Tammisto.

  Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

  Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

  Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.

  Oma Yrityspalvelut Oy

  Kiinnostuitko Oma Yrityspalvelut Oy:n palveluista?

  Tästä pääset tutustumaan heihin lisää.

  Oma Yrityspalvelut Oy
  puh. 044 241 9204

  Viilarinkatu 5, 2.krs
  Länsi1 -kauppakeskus
  20320 Turku

   

  Kiinnostuitko BRANGin palveluista?

  Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä laskutuksesi kuntoon:

  myynti@brang.fi
  0400 609 883