Avainlippu

Planlasse Oy

Yrityksesi Tavaratalo - toimistotarvikkeet yli 30 vuoden kokemuksella!

Me, Tiitu ja Lasse Lintervo, perustimme Planlasse Oy:n vuonna 1989 palvelemaan yrityksiä tarvikehankinnoissa. Aluksi tuotteet olivat enemmänkin suunnittelutyöhön suunnattuja, mutta hyvin pian valikoima laajeni asiakkaiden toivomuksesta. Nyt valikoima käsittää toimisto- ja tulostustarvikkeiden lisäksi mm. hyvinvoinnin ja työsuojelun tuotteet, kahviotuotteet ja pienlaitteet. Tänä vuonna avuksemme on remmiin astunut myös poikamme Dani.

Planlasse Oy, Lasse
Planlasse Oy, Lasse
Planlasse Oy, Tiitu
Planlasse Oy, Tiitu

Erikoistuminen ja laaja tuotetuntemus sekä toimitusten nopeus ovat perustana paitsi toiminnallemme, myös monille pitkäaikaisille asiakassuhteille, joista monet ovat kulkeneet mukanamme alusta lähtien. Toimitamme Turun alueella tilaukset perille itse, ilman erillisiä toimituskuluja. Asiakkaina meillä on pääosin pk-sektorin yrityksiä sekä kuntia ja valtion laitoksia ympäri maan.

Asiakkuus BRANGilla

Olimme vuonna 2019 samassa tilaisuudessa BRANGin edustajien kanssa. Tämän tilaisuuden antina kävimme tutustumassa BRANGin tarjoamaan laskutuspalveluun. Se tuntui heti joustavalta ja helppokäyttöiseltä verrattuna silloin käytössämme olleeseen toisen yrityksen palveluun. Niinpä teimme BRANGin kanssa sopimuksen laskutuksen ja saatavien valvonnan hoidosta.

BRANGin palvelu antaa meille enemmän aikaa hoitaa ja kehittää omaa liiketoimintaamme. Järjestelmän käyttöönotto sujui helposti ja saimme ajettua käytössämme olleen järjestelmän tiedot BRANGin ohjelmaan. Tämä helpotti huomattavasti käyttöönottoa. Tiedotimme tulevasta muutoksesta ja uudesta tilinumerosta pitkän aikaa ennen muutosta ja jokaisen laskun mukana lähti myös tiedote asiakkaille.

 

Palvelusta saatu palaute

Kokemuksemme BRANGin asiakaspalvelusta ovat hyviä. Vastaukset kysymyksiimme saamme aina nopeasti.
Ja palautteet asiakkailta: palaute on ollut positiivista. Asiat on aina saatu järjestykseen nopealla aikataululla, jos on ollut haasteita. Alussa tilinumeron muutos oli muutamalta asiakkaalta jäänyt huomaamatta runsaasta tiedottamisesta huolimatta. Nämäkin maksut saatiin nopeasti ja helposti selvitettyä.

Tämä käytössämme oleva palvelu toimii hyvin ja antaa meille mielenrauhaa, kun ei itse tarvitse katsoa saatavien perään.

 

Suuri kiitos mielenrauhasta kuuluu myös hyville asiakkaillemme!

 

Terveisin

Planlasse Oy

Lasse, Tiitu ja Dani

Planlasse, Dani

  Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

  Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

  Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.

  Kiinnostuitko Planlasse Oy:n palveluista?

  Tästä pääset tutustumaan heihin lisää.

  Planlasse Oy puh. 0500 523 385
  planlasse@planlasse.fi

  Salvumiehenkatu 4
  20320 TURKU

   

   

   

  Kiinnostuitko BRANGin palveluista?

  Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä laskutuksesi kuntoon:

  myynti@brang.fi
  0400 609 883