Avainlippu

Oy Kiinteistöpalvelu T. Wallin Fastighetsservice Ab

Kiinteistöpalvelua Paraisten seudulla

Kiinteistöpalvelu T. Wallin tarjoaa monipuolisia kiinteistöjen huolto- ja siivouspalveluita Paraisten seudulla ja saaristossa. Kiireisessä kiinteistöalan yrityksessä taloudenpito on ensisijaisen tärkeää, ja sen on toimittava vaivattomasti kuin ajatus. BRANGin kautta yritys on löytänyt modernin ja kokonaisvaltaisen ratkaisun talouden hallintaansa.

Ted Wallin, laskutus ja perintä
Ted Wallin, laskutus- ja perintäasiakas

Kiinteistöpalvelu T. Wallin on ulkoistanut laskutus- ja perintäpalvelun kokonaisuudessaan BRANGille. Koko laskun elinkaari hallinnoidaan BRANGin kautta: yritys huolehtii lähetettyjen laskujen maksuvalvonnan ja suoritusten kirjaamisen reskontraan. Vaivattomuutta lisää BRANG Online -laskutusohjelma, jonka kautta laskutetaan kaikki yrityksen laskusaatavat.

“BRANGin tarjoama palvelu on yksi osa yrittämisen arkipäivää. Se on tuonut yritykseemme taloudellista joustavuutta: rahaliikenteemme toimii paremmin, saamme rahat helpommin sisälle ja myös selkeät raportit liikenteestä. Vaikka en itse hoidakaan reskontraa tai kirjanpitoa, pystyn seuraamaan niitä entistä tehokkaammin”, kertoo Kiinteistöpalvelu T. Wallinin omistaja ja taidegalleria Art Bankin yrittäjä Ted Wallin.

Yhteistyö BRANGin kanssa on ollut positiivinen kokemus, ja Wallin on suositellut yritystä myös muille yrittäjille. Erityisen ilahduttavaa on ollut aika, joka on nyt vapautunut muuhun tekemiseen.

”Olen tällainen vanhan koulukunnan yrittäjä, ja olisin varmasti pärjännyt ilmankin, kun en paremmasta tiennyt. Jos BRANGiltä ei olisi oltu aktiivisia ja kerrottu, että ’hei Teddy, uusi maailma voi avautua sinullekin’, olisi ollut tyhmää, jos en olisi lähtenyt mukaan”, summaa Wallin.

    Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

    Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.