Avainlippu

Turun Painepesu Oy

Oikean laskutuskumppanin valinta yrityksen alkutaipaleella
Kalle Aitos
Kalle Aitos
Oliver Mattsson
Oliver Mattsson

"Kun me perustettiin Turun Painepesu (www.turunpainepesu.fi) Oy vuosi sitten, kohtasimme nopeasti yrittäjän arjen haasteita. Suurin osa asiakkaistamme oli ihan timanttisia maksamaan laskunsa ajallaan, mutta joillakin oli vähän haasteita pysyä aikataulussa. Tämä juttu toi mukanaan yllättävää paperisotaa ja venytti resurssejamme. Tajusimme pian, että meidän täytyy löytää fiksu tapa hallita laskutustamme, jotta pystymme keskittymään siihen, missä olemme parhaita – innovoimaan ja tarjoamaan parhaat ulkopintojen pesupalvelut asiakkaillemme," kertoo Kalle Aitos, Turun Painepesu Oy:n perustaja ja yrittäjä.

BRANG Oy:n asiantuntijat tietävät, että monet kasvavat yritykset kamppailevat vastaavien haasteiden kanssa. Meidän tavoitteenamme on tarjota käyttäjäystävällisiä, tehokkaita laskutusratkaisuja, jotka tukevat yritysten kasvua ja helpottavat arkea. Yrityksen toinen perustaja Oliver Mattsson paljastaa, kuinka he päätyivät BRANGin asiakkaiksi: "Meidän talousneuvojamme Juha Aitos Funder Financesta vinkkasi BRANGista. Päätettiin antaa sille mahdollisuus ja ihan ensi hetkistä lähtien oltiin vakuuttuneita. BRANGin systeemi on juuri sitä, mitä me tarvittiin – se tarjoaa selkeät talousraportit ja näppärästi yhdellä vilkaisulla näkee, kenen laskut on hoidettu ja kenen ei."

Kalle kertoo, että heidän kokemuksensa BRANGin kanssa on ollut opettavainen: oikean laskutuskumppanin valinta ei ollut pelkkä hallinnollinen päätös, vaan strateginen siirto, jolla on merkittävä vaikutus koko yrityksemme tulevaisuuteen. BRANGin joustava ja asiakaslähtöinen palvelu on auttanut meitä keskittymään ydinliiketoimintaamme, samalla kun laskutus ja saatavien hallinta on sujunut kuin tanssi. Erityisesti olemme arvostaneet BRANGin asiakaspalvelun nopeaa ja asiantuntevaa tukea. Turun Painepesu suositteleekin BRANGia lämpimästi kaikille kasvuhakuisille yrityksille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta laskutuskumppania.

Parikuva
Parikuva

  Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

  Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!

  Tämä lomake kerää sinun henkilötietojasi, jotta voimme kontaktoida sinua sekä toimittaa lisätietoa.

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.

  Kiinnostuitko Turun Painepesu Oy:n palveluista?

  Tästä pääset tutustumaan heihin lisää.

  Turun Painepesu Oy puh. +358 44 531 4659
  asiakaspalvelu@turunpainepesu.fi

  Kraatarintie 18 A 2
  21110 Naantali

   

   

   

  Kiinnostuitko BRANGin palveluista?

  Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä laskutuksesi kuntoon:

  myynti@brang.fi
  0400 609 883